Cukier kokosowy

Indeks:

9,85 zł
Brutto
Wybierz opakowanie:
Ilość
Dostępne

 

 

 

Cukier kokosowy

Stosowany jest w kuchni jako zamiennik białego cukru. Idealnie nadaje się do słodzenia napoi, wypieków, wyrobów cukierniczych oraz deserów. Posiada niski indeks glikemiczny (IG:35)

Zastosowanie:W taki sam sposób jak tradycyjny cukier

Składniki:Cukier kokosowy

Wartości odżywcze:w 100 g
Wartości energetyczne 1590 kJ / 380 kcal
Tłuszcze 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 93,4 g
w tym cukry 91,5 g
Białko 1,1 g
Błonnik 1,9 g
Sól 0 g

Informacja o alergenach:

W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy.

Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Rodzaj opakowania: Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną.

Pojemność:250g, 500g

Kraj pochodzenia:Indonezja

Podmiot odpowiedzialny: INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć