Cukier kokosowy

Indeks:

7,57 zł
Brutto
Wybierz opakowanie:
Ilość
Dostępne

 

 

 

Cukier kokosowy

stosowany jest w kuchni jako zamiennik białego cukru. Idealnie nadaje się do słodzenia napoi, wypieków, wyrobów cukierniczych oraz deserów. Posiada niski indeks glikemiczny (IG:35)

Zastosowanie:W taki sam sposób jak tradycyjny cukier

Składniki:Cukier kokosowy

Wartości odżywcze:w 100 g
Wartości energetyczne 1590 kJ / 380 kcal
Tłuszcze 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 93,4 g
w tym cukry 91,5 g
Białko 1,1 g
Błonnik 1,9 g
Sól 0 g

Informacja o alergenach:

W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy

Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Rodzaj opakowania: Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną

Pojemność:250 g, 500 g

Kraj pochodzenia:Indonezja

Podmiot odpowiedzialny: INFO-FARM Michał Staś, ul. Poprzeczna 37a, 43-300 Bielsko-Biała

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć