Olej Macadamia

Indeks:

8,09 zł
Brutto
Wybierz opakowanie:
Ilość
Dostępne

 

 

 

Olej Macadamia – „Pogromca cellulitu”

Pozyskiawany jest w procesie tłoczenia za zimno orzechów macadamia (Macadamia Ternifolia). Bogaty jest w witaminy A, E, K oraz witaminy z grupy B. Zapewnia odpowiednie napięcie i jędrność skóry. Polecany jest do codziennej pielęgnacji skóry dojrzałej, w walce z cellulitem, jako olejek po opalaniu. Może być stosowany do każdego rodzaju skóry

Ingredients: Macadamia Ternifolia Seed Oil

Wskazania: Pielęgnacja skóry dojrzałej - zapewnia odpowiednie napięcie i jędrność skóry oraz wzmacnia efekt naturalnej bariery ochronnej. Olej Macadamia wyraźnie wygładza zmarszczki, poprawia kontur twarzy, rozjaśnia i regeneruje skórę.

Redukcja cellulitu i rozstępów

Olejek po opalaniu - działanie łagodzące i ułatwiające gojenie oparzeń słonecznych Serum nawilżające do codziennej pielęgnacji skóry dojrzałej

Sposób użycia Niewielką ilość oleju nanieść na skórę twarzy i ciała. Pozostawić do wchłonięcia. Stosować dwa razy dziennie. Masaż Olejem Macadamia wykonywać regularnie minimum raz w tygodniu w celu redukcji cellulitu i rozstępów. Nie stosować na rany i na uszkodzoną skórę.

Opakowanie: 30 ml - szklana butelka ze szklanym kroplomierzem, 100 ml - szklana butelka z atomizerem z nasadką PP

Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem słonecznym

Kraj pochodzenia:Hiszpania

Podmiot odpowiedzialny: INFO-FARM Michał Staś, ul. Poprzeczna 37a, 43-300 Bielsko-Biała

Olej Macadamia pozyskiwany jest w procesie tłoczenia na zimno australijskich orzechów macadamia (Macadamia ternifolia). Olej zawiera nasycone i nienasycone kwasy tłuszczone, w tym kwasy Omega-3, Omega-6 i kwas oleopalmitynowy (Omega-7), witaminy z grupy B, prowitaminę A, witaminę E, K, PP, olejki eteryczne, pektyny, związki siarkowe i związki mineralne. Jest produktem w 100% naturalnym i bezpiecznym. Nie wywołuje podrażnień ani alergii. Olej Macadamia stosowany jest samodzielnie jako serum antycellulitowe, do masażu oraz jako dodatek do kosmetyków, maseczek i peelingów.

Uprzejmie informujemy, iż kraj pochodzenia Oleju Macadamia 100ml o nr partii 03.2021/24072019 to Hiszpania.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć