


Indeks:
Łuski nasion babki jajowatej po umieszczeniu w wodzie pęcznieją i wydzielają śluz
Składniki:Łupina Babki Jajowatej (Plantaginis ovatae)
Porcjowanie: 1-2 łyżeczki do herbaty wsypać do szklanki i zalać letnią wodą. Odczekać 5 - 6 minut do momentu napęcznienia łupinki babki jajowatej. Stosować trzy razy dziennie. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu doby.
Informacja o alergenach:W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, orzechy arachidowe, różne orzechy
Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Rodzaj opakowania: Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną
Pojemność:250 g, 500 g
Kraj pochodzenia:Indie
Podmiot odpowiedzialny: INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice