Tłuszcz Kakaowy
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Tłuszcz Kakaowy - pastylki
Tłuszcz kakaowy to jadalny tłuszcz roślinny otrzymywany z ziaren kakaowca, wykorzystywany do przygotowywania deserów, ciast, polew oraz produkcji czekolady. Idealny do pieczenia, gotowania, a nawet smażenia. Dodatek tłuszczu kakaowego nada domowym słodkościom lekką konsystencję o delikatnym kakaowym smaku i aromacie. Temperatura topnienia tłuszczu kakaowego wynosi 30–35 °C.
Informacja o alergenach:
W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy
Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Rodzaj opakowania: Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną
Pojemność: 100 g, 250 g, 500 g
Kraj pochodzenia: Wybrzeże Kości Słoniowej
Podmiot odpowiedzialny: INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice
Składniki: Tłuszcz Kakaowy
Wartości odżywcze: | w 100 g |
---|---|
Wartości energetyczne | 3766 kJ / 900 kcal |
Tłuszcze w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
100 g 60,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
0 g 0 g |
Białko | 0 g |
Błonnik | 0 g |
Sól | 0 g |
Elżbieta
Bardzo fajny produkt, zrobiłam przekąski dla dzieci w formie batoników, pyszne! Łatwo się topi