Cukier kokosowy
Opis
Cukier kokosowy
Stosowany jest w kuchni jako zamiennik białego cukru. Idealnie nadaje się do słodzenia napoi, wypieków, wyrobów cukierniczych oraz deserów. Posiada niski indeks glikemiczny (IG:35)
Zastosowanie: W taki sam sposób jak tradycyjny cukier
Informacja o alergenach:
W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy.
Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Rodzaj opakowania: Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną.
Pojemność:250g, 500g
Kraj pochodzenia: Indonezja
Podmiot odpowiedzialny: INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice
Składniki: Cukier kokosowy
Wartości odżywcze: | w 100 g |
---|---|
Wartości energetyczne | 1590 kJ / 380 kcal |
Tłuszcze | 0,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 93,4 g |
w tym cukry | 91,5 g |
Białko | 1,1 g |
Błonnik | 1,9 g |
Sól | 0 g |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
