Cukier kokosowy
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Cukier kokosowy
Stosowany jest w kuchni jako zamiennik białego cukru. Idealnie nadaje się do słodzenia napoi, wypieków, wyrobów cukierniczych oraz deserów. Posiada niski indeks glikemiczny (IG:35)
Zastosowanie:W taki sam sposób jak tradycyjny cukier
Informacja o alergenach:
W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy.
Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Rodzaj opakowania: Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną.
Pojemność:250g, 500g
Kraj pochodzenia: Indonezja
Podmiot odpowiedzialny: INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice
Składniki: Cukier kokosowy
Wartości odżywcze: | w 100 g |
---|---|
Wartości energetyczne | 1620 kJ / 386 kcal |
Tłuszcze w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,34 g 0,17 g |
Węglowodany w tym cukry |
94,14 g 81,45 g |
Białko | 0,83 g |
Błonnik | 1,24 g |
Sól | 0,16 g |
Bezpieczeństwo
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
