Guma Guar
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Guma Guar
pozyskana z roślin Cyamopsis tetragonolobus to naturalna substancja zelująca. Stosowana jako dodatek do: dań, sosów, deserów, kremów, zup pomaga zagęścić dania do uzyskania jednolitej gładkiej konsystencji.
Informacja o alergenach:
W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy
Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Rodzaj opakowania: Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną
Pojemność: 250 g, 500 g
Kraj pochodzenia: Indie
Podmiot odpowiedzialny: INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice
Stosowanie: Poleca się stosować 1g gumy guar do 100g produktu
Składniki: Guma guar 100%
Wartości odżywcze: | w 100 g |
---|---|
Wartości energetyczne | 1465 kJ / 350 kcal |
Tłuszcze w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g 0 g |
Węglowodany w tym cukry |
82,3 g 0 g |
Białko | 4,7 g |
Błonnik | 0 g |
Sól | 0 g |