Mąka migdałowa
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Mąka migdałowa
Charakteryzuje się naturalnym, delikatnie słodkim smakiem, który jednak nie jest zbyt intensywny.
Mąka migdałowa to idealna alternatywa dla mąki pszennej oraz dla osób stosujących dietę bezglutenową. Nadaj się do wszelkich wypieków: gofrów, ciast, naleśników.
Zastosowanie mąki migdałowej:
- jako wsparcie przy diecie na utratę wagi,
- dieta bezglutenowa,
- zamiennik mąki pszennej,
Informacja o alergenach: Produkt zawiera śladowe ilości glutenu. W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy.
Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Rodzaj opakowania: Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną.
Pojemność: 500 g, 1000 g
Kraj pochodzenia: USA
Podmiot odpowiedzialny: INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice
Składniki: Mąka migdałowa
Zastosowanie: Doskonale nadaje się jako dodatek do wypieków, np. ciast, naleśników czy omletów.
Wartości odżywcze: | w 100 g |
---|---|
Wartości energetyczne | 2519 kJ / 600 kcal |
Tłuszcze w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
50 g 3,5 g |
Węglowodany w tym cukry |
10,7 g 3,6 g |
Białko | 21,4 g |
Błonnik | 10,7 g |
Sól | 0 g |
Bezpieczeństwo
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (2)

Mariusz Ożóg
Dobra jakość,dobrze zmielona,smaczna-polecam.
Mariusz
Dobrej jakości,dobrze zmielona,smaczna-polecam.