Mąka migdałowa
Opis
Mąka migdałowa
Charakteryzuje się naturalnym, delikatnie słodkim smakiem, który jednak nie jest zbyt intensywny.
Mąka migdałowa to idealna alternatywa dla mąki pszennej oraz dla osób stosujących dietę bezglutenową. Nadaj się do wszelkich wypieków: gofrów, ciast, naleśników.
Zastosowanie mąki migdałowej:
- jako wsparcie przy diecie na utratę wagi,
- dieta bezglutenowa,
- zamiennik mąki pszennej,
Składniki: Mąka migdałowa
Zastosowanie: Doskonale nadaje się jako dodatek do wypieków, np. ciast, naleśników czy omletów.
Wartości odżywcze: | w 100 g |
---|---|
Wartości energetyczne | 2407 kJ / 575 kcal |
Tłuszcze | 49,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,4 g |
Węglowodany | 21 g |
w tym cukry | 4,4 g |
Białko | 21,2 g |
Sól | 0,01 g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera śladowe ilości glutenu. W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy
Przechowywanie:Produkt należy przechowywać w suchym, i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Po otwarciu spożyć w przeciągu 2 miesięcy.
Rodzaj opakowania: Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną
Producent: INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
