Migdały Kalifornijskie
Opis
Migdał Kalifornijski
idealnie nadają się jako dodatek do sałatek, musli, deserów lub do domowych wypieków. Są również przepyszną przekąską.
Informacja o alergenach:
Produkt jest alergenem. W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy
Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Rodzaj opakowania: Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną
Pojemność: 100 g, 250 g, 500 g, 1000 g
Kraj pochodzenia: USA
Podmiot odpowiedzialny: INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice
Składniki: Surowe migdały 100 %
Wartości odżywcze: | w 100 g |
---|---|
Wartości energetyczne | 2566 kJ / 621 kcal |
Tłuszcze w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
52 g 4,74 g |
Węglowodany w tym cukry |
7,6 g 4,9 g |
Białko | 24,1 g |
Błonnik | 12,9 g |
Sól | 0,04 g |