Olej Macadamia

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 11,93 zł 11.93








ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Ocena: 0
Producent: NaturPlanet
Kod produktu: olej-makadamia-30

Opis

Olej Macadamia – „Pogromca cellulitu”

Produkt vegański

Pozyskiawany jest w procesie tłoczenia za zimno orzechów macadamia (Macadamia Ternifolia). Bogaty jest w witaminy A, E, K oraz witaminy z grupy B. Zapewnia odpowiednie napięcie i jędrność skóry. Polecany jest do codziennej pielęgnacji skóry dojrzałej, w walce z cellulitem, jako olejek po opalaniu. Może być stosowany do każdego rodzaju skóry

Ingredients:  Macadamia Ternifolia Seed Oil

Wskazania: Pielęgnacja skóry dojrzałej - zapewnia odpowiednie napięcie i jędrność skóry oraz wzmacnia efekt naturalnej bariery ochronnej. Olej Macadamia wyraźnie wygładza zmarszczki, poprawia kontur twarzy, rozjaśnia i regeneruje skórę.

Redukcja cellulitu i rozstępów

Olejek po opalaniu - działanie łagodzące i ułatwiające gojenie oparzeń słonecznych Serum nawilżające do codziennej pielęgnacji skóry dojrzałej

Sposób użycia Niewielką ilość oleju nanieść na skórę twarzy i ciała. Pozostawić do wchłonięcia. Stosować dwa razy dziennie. Masaż Olejem Macadamia wykonywać regularnie minimum raz w tygodniu w celu redukcji cellulitu i rozstępów. Nie stosować na rany i na uszkodzoną skórę.

Opakowanie: 30 ml - szklana butelka ze szklanym kroplomierzem, 100 ml - szklana butelka z atomizerem z nasadką PP

Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem słonecznym

Kraj pochodzenia: Hiszpania

Podmiot odpowiedzialny: INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3 40-115 Katowice

Olej Macadamia pozyskiwany jest w procesie tłoczenia na zimno australijskich orzechów macadamia (Macadamia ternifolia). Olej zawiera nasycone i nienasycone kwasy tłuszczone, w tym kwasy Omega-3, Omega-6 i kwas oleopalmitynowy (Omega-7), witaminy z grupy B, prowitaminę A, witaminę E, K, PP, olejki eteryczne, pektyny, związki siarkowe i związki mineralne. Jest produktem w 100% naturalnym i bezpiecznym. Nie wywołuje podrażnień ani alergii. Olej Macadamia stosowany jest samodzielnie jako serum antycellulitowe, do masażu oraz jako dodatek do kosmetyków, maseczek i peelingów.

Uprzejmie informujemy, iż kraj pochodzenia Oleju Macadamia 100ml o nr partii 03.2021/24072019 to Hiszpania.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Newsletter

Dołącz do ponad 2000 osób i bądź na bieżąco. Otrzymasz ebook z przepisami kulinarnymi oraz informacje o bieżących promocjach

Zasady przetwarzania i przysługujące w związku z nim prawa opisane są w Polityce Prywatności.

Możesz się wypisać z listy w dowolnym czasie klikając odpowiedni link w stopce e-maila.

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl